Mijn winkelwagen is leeg
   WEBSHOP     CONTACT     OVER      
 
DE ORANJEVAASJES
Home
Glasmanifestatie ‘Cities of Glass’
Webshop
Sieraden
Kandelaars
Karaffen & Glazen
Oranje boven!
Vazen & Schalen
Oranjevaasjes
Overige
Presse Papiers
Bureau accessoires
Leerdam Serica®
De Torenfles
 
Sculpturen in kristal
Rondleidingen Kristalfabriek
Kristalwinkel
Relatiegeschenken/Maatwerk
Feest! 50 jaar Siem van der Marel
Inschrijven nieuwsbrief
Productcatalogus
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
Leerdam Serica®
Karma
Internationaal befaamd beeldhouwer Bert van Loo wil voor zijn ontwerp uitsluitend werken met cristal superieur, waarmee exclusief bij Royal Leerdam Crystal wordt gewerkt.
Bekijk
Kemen
Geinspireerd op de aantrekkingkracht van de zee, ongeëvenaarde schoonheid variërend van glad tot zeer grillig met fantastische kleurstellingen. Azuurblauw geeft het object een mystieke diepte.
Bekijk
Orchidee
Een bolvorm wordt aan de pijp in 2en "geknepen" waarna de bovenkant in 4 delen wordt opengeknipt. Door aan de pijp te blijven draaien klappen de "bloembladeren" open.
Bekijk
Kernwaarden
Siem van der Marel heeft als huisontwerper in 42 jaar de kernwaarden van Leerdams ontwerp bewaakt en ingevuld. In 4 objecten verbeeldt hij deze kernwaarden: helder, oorspronkelijk, balans en ingetogen
Bekijk
Cindy's Dance at Midnight
Jan Jansen presenteert al decennia lang dromen van schoenen. In Cindy's Dance at Midnight breidt hij de collectie uit met het enige ware sprookje. Een kristallen muiltje, betoverend mooi.
Ontwerper: Jan Jansen
Bekijk
Ans Markus
Ontwerper: Ans Markus
Bekijk
Masterpieces
Ontwerper: Carina Riezebos
Bekijk
Elements
Voor Elements vormden de natuur en het leven de bronnen van inspiratie. Het waren de basiselementen aarde, lucht, vuur en water waar Meydam en Van der Marel aan dachten toen ze de Elements ontwierpen
Bekijk
Crystal Jewels
Bekijk
Serica diverse
Bekijk
Flessen
Ontwerper: Siem van der Marel
Bekijk
Bodemschatten
Ontwerper: Siem van der Marel
Bekijk
Goede doelen
Ook charitatieve instellingen kennen de weg naar Leerdam. Een deel van de opbrengst gaat naar het betreffende goede doel. Een schitterende vorm van samenwerking!
Bekijk
250 Jaar Glas in Leerdam
Voor het eerst sinds jaren ontwerpt Siem van der Marel in nauwe samenwerking met meesterglasblazer Marco Lopulalan, weer een object met eeuwigheidswaarde.
Ontwerper: Siem van der Marel
Bekijk
Sphere
In de kogels Aura, Avalon, Fountain, Earth, Gold, Fire en Wave ziet u de prachtige natuurlijke vormen op kunstzinnige wijze vertaald in zuiver kristal.
Ontwerper: Siem van der Marel
Bekijk
Memories
De serie Memories bestaat uit persoonlijke herinneringen van ontwerper Siem van der Marel die in een bolvorm zijn gevat. Door de stop kunnen ze naar believen worden vrijgelaten en weer opgeborgen
Ontwerper: Siem van der Marel
Bekijk