Mijn winkelwagen is leeg
   WEBSHOP     CONTACT     OVER      
 
DE ORANJEVAASJES
Home
Glasmanifestatie ‘Cities of Glass’
Webshop
Sculpturen in kristal
Rondleidingen Kristalfabriek
Rondleidingen
Arrangementen
Adres en openingstijden
 
Kristalwinkel
Relatiegeschenken/Maatwerk
Feest! 50 jaar Siem van der Marel
Inschrijven nieuwsbrief
Productcatalogus
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
Rondleidingen Kristalfabriek
Beleef Leerdam, glasstad aan de Linge

Op zoek naar een origineel idee voor een dagje uit met vrienden, familie of zakelijke relaties? Royal Leerdam Crystal biedt een onvergetelijke ervaring; de hitte van de ovens, vonkenregens en vakmensen van dichtbij aan het werk zien. Kortom; gloeiend genieten in de enige originele Kristalfabriek!
 
 
Bij Royal Leerdam Crystal smelten sinds 1878 kunst en ambacht samen en worden  schitterende kunst- en sierobjecten vervaardigd. Dit vereist vakmanschap, creativiteit en jarenlange ervaring. Gelukkig heeft Royal Leerdam Crystal dit alles in huis. (Meester)glasblazers staan garant voor de kwalitatieve uitvoering van schetsen van huisontwerpers en andere Nederlandse kunstenaars als Peter Bremers, Menno Jonker en Richard Hutten. Bekijk met eigen ogen hoe onze vakmensen vorm geven aan Cristal Supérieur, het meest zuivere kristal van Europa.
 
U bent van harte welkom!
 
Na telefonische aanmelding kunt u met 1 of meer personen deelnemen aan een rondleiding van dinsdag t/m vrijdag om 13.00 uur. Voor groepen vanaf 10 personen maken wij een aparte afspraak. De rondleidingen zijn toegankelijk vanaf 12 jaar. Vanwege het monumentale en beschermde karakter van de Kristalfabriek beschikken wij helaas niet over voorzieningen voor minder validen.
 
Klik hier voor de routebeschrijving.